14. srpen
Jihlava Slavia
14:00
15. srpen
Slavia
 
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
4.11.2012

Dorostenci nedovolili Hvězdě ani jeden gól. Sami nastříleli čtyři

14. kolo, neděle 4.11.2012, Hvězda Praha - Slavia
Hvězda Praha
0:4
0:0, 0:1, 0:3
Slavia

Branky a nahrávky: 22. Šteiner (Zderadička), 49. Šmerha (Příkop, Furch), 54. Furch (Šmerha), 58. Šmerha (Furch). Rozhodčí: Kratochvíl - Juskanin, Doležal. Vyloučení: 9:5, navíc Kolář (SLA) 10 min. OT. Využití: 0:2. Diváci: 56. Střely na branku: 13:32. Průběh utkání: 0:4.

Sestavy

Hvězda Praha

Hamalčík - David, Diviš, Eremiáš, Grim, Horák, Hošták, Klička, Kolowrat, Kornblad, Pokorný, Procházka, Sůva, Velas, Vidim, Šťastný.

Slavia

Stašek - Fiala, Furch, Hejda, Hradil, Jaroš, Kolář, Maršoun, Mušo, Novotný, Patočka, Příkop, Weinhold, Zderadička, Šmerha, Šteiner.

Celé utkání byl sešívaný mladší dorost lepší a držel otěže zápasu ve svých rukou. Přesto se do vedení dostal teprve v druhé třetině. Dlouho to byl jediný zásah, ve třetí dvacetiminutovce ale červenobílí přidali ještě tři góly a po zásluze vyhráli bez inkasované branky.

Ohlasy trenérů
Pavel Rohlík (Slavia): Od začátku utkání jsme diktovali tempo hry. Soupeře jsme jasně přestříleli, přesto bylo utkání dlouho pouze 1:0. Stále nás trápí špatná produktivita. Vypracujeme si mnoho šancí, ale v zakončení jsme nedůrazní. Utkání mělo být rozhodnuté mnohem dříve. Celkově však kluci podali dobrý výkon a za to jim patří dík.
Autor David Mencl
Nepřehlédněte
A-TÝM 20.5.2024

Přípravné zápasy: Slávisty čekají dva turnaje, do Edenu dorazí soupeři z Německa

Slávisté v přípravě před sezonou vyrazí na turnaje do Pardubic a Deggendorfu, představí se na ledě Kladna a v domácím prostředí přivítají Selb, Lipsko a Pardubice B. Celkem mají v plánu osm zápasů.

Číst více
A-TÝM 17.5.2024

Slávisté půjdou v rámci letní přípravy i na led. Jaké je aktuální složení týmu?

Slávisté mají za sebou dva týdny letní přípravy, kádr A-týmu aktuálně čítá 35 jmen. S mužstvem se mimo jiné připravují i úspěšní junioři, kteří v uplynulé sezoně vybojovali postup do extraligy, z ...

Číst více
A-TÝM 16.5.2024

Posila realizačního týmu. Novým asistentem je Radek Hlavatý

Trenérský štáb pro novou sezonu rozšíří třiačtyřicetiletý Radek Hlavatý, který bude společně s Vojtěchem Šikem asistentem hlavního trenéra Aleše Tottera. Do Slavie přichází z Kladna, kde trénoval ...

Číst více
ROZHOVORY 15.5.2024

Obránce Veber: Chytit začátek sezony za pačesy, to by měl být náš nejbližší cíl

Václav Veber se vrací do prostředí, kde to sice zná, vzhledem k proměně kádru bude dle jeho slov ale zároveň nové. Se Slavií by chtěl uspět a ví, že dobrý start může být klíčový. „Abychom mohli hrát ...

Číst více