Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
25.2.2017

Junioři zápas v Plzni nezvládli, inkasovali hned sedm branek

44. kolo, sobota 25.2.2017, Plzeň - Slavia
Plzeň
7:1
1:0, 3:0, 3:1
Slavia

Branky a nahrávky: 5. Kokoška (Vracovský), 21. Rubner (Kantner), 35. Kačena (Hajžman, Stráský), 37. Hanzlík (Kodýtek, Kantner), 41. Chalupa (Kaňák), 47. Roubal (Vavřička, Kaňák), 60. Kokoška (Vavřička, Vracovský) – 46. Furch (Heldák, Novák). Rozhodčí: Hucl – Jelínek, Pešek. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:1. V oslabení: 2:0. Diváci: . Střely na branku: 47:40. Průběh utkání: 70.

Sestavy

Plzeň

Zeman – Kačena, Váchal, Kaňák, Sysel, Novák, Krystl (C), Pokorný – Kantner, Stráský, Hanzlík, Hajžman, Vavřička, Chalupa, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Roubal, Rubner.

Slavia

Vacula (46. Šorf) – Zderadička (C), Krásný, Chládek, Novák, Chvála – Matějka, Netolický, Heldák, Šergl, Hradil, Mareček, Kohút, Furch, Patočka.

Nepovedený zápas mají za sebou sešívaní mladíci. Na Plzeňskou branku vystřelili hned čtyřicetkrát, gól ale vstřelili pouze jeden Indiáni se činili mnohem více, mezi tři tyče slávistické klece zapadalo dokonce sedm jejich pokusů a tři body tak zůstávají na jihu Čech.

Nevydařený zápas pro Pražany načal v páté minutě zápasu plzeňský Filip Kokoška, který skóroval krátce po vyhraném buly v obranném pásmu Slavie. Další branky padaly až v prostřední třetině, hned v jejím úvodu propasíroval kotouč za bezmocného Vaculu Marek Rubner.

Slávisté se ale nevzdávali, nadějnou šanci Matyáše Hradila chytil domácí Zeman. Bohužel se aplikovalo pravidlo nedáš-dostaneš a z následného protiútoku skóroval po teči plzeňský Vlastimil Kačena. Čtvrtou branku domácích přidal v přesilové hře Štěpán Hanzlík a v další šanci rozezvučel břevno sešívané svatyně Chalupa.

Třetí třetinu Pražané opět nezachytili a věnovali příliš mnoho prostoru Matějovi Chalupovi, jehož nahození si jeden ze slávistů tečoval do vlastní sítě. Čestný úspěch bíločervených zaznamenal chvíli poté Aleš Furch, který skóroval po parádní individuální akci. S kotouč napřed objel bránu, vybruslil na mezikruží a umístěnou střelou překonal bezmocného Zemana v domácí kleci.

Další branky ale už stříleli pouze Plzenští. Střídajícího Šorfa ve slávistickém brankovišti překonal nejprve David Roubal střelou mezi betony a sedmý gól Indiánů přidal v poslední minutě klání Filip Kokoška

Autor Adam Nejedlý
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více