Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
22.2.2018

Mladší dorost rozstřílel Vary, které porazil potřetí v řadě

C14, čtvrtek 22.2.2018, Karlovy Vary - Slavia
Karlovy Vary
1:6
1:2, 0:3, 0:1
Slavia

Branky a nahrávky: 16. Korčmaroš (Remeš, Šmajda) – 9. Labuzík (Martinec), 18. Martinec (Jágr), 21. Hofmann (Labuzík), 36. Labuzík, 40. Jágr (Čapka, Labuzík), 51. Srdínko. Rozhodčí: Hlinka - Kopáč, Tichý. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 36. Střely na branku: 30:25. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:6.

Sestavy

Karlovy Vary

Bajgar – Kosina, Hohl, Pohanka, Houdek, Benda, Krutina, Bílek, Remeš, Korčmaroš, März, Botoš, Vondráček, Šmajda, Sapoušek, Rymon, Blecha

Slavia

Němeček – Čech, Němeček, Čapka, Srdínko, Palát, Stejskal, Hrdlička, Hofmann, Labuzík, Černý, Sarkisyants, Martinec, Jágr, Brummel, Míšek, Vymětal

Před týdnem si slávisté vyšlápli na Třemošnou, tentokrát přejeli i Karlovy Vary. Ty jsou pro sešívané oblíbeným soupeřem, proti kterému uspěli potřetí v řadě, navíc s působivým skóre 14:1.

Oba soupeři vstoupili do zápasu aktivně a hodně si chodili do těla. Důrazná hra vyvrcholila v polovině osmé minuty, kdy byli po šarvátce vyloučeni Korčmaroš a Jágr. Víc prostoru na ledě pak sedlo Pražanům, kteří se zásluhou Tomáše Labuzíka dostali do vedení.

Pět minut před koncem třetiny však bylo srovnáno. Jan Korčmaroš napravil své zbytečné vyloučení a chytrou střelou překonal Něměčka. Byla to vůbec první branka Energetiků proti Slavii v ligové nadstavbě. Sešívaní ale měli přesto poslední slovo, necelé dvě minuty po vyrovnávací brance si na Jágrovu přihrávku najel Patrik Martinec, jenž vrátil hostům vedení.

Jak první periodu Pražané skončili, tak tu druhou začali. Už po šestadvaceti vteřinách pláchl obráncům Jakub Hofmann, který poslal Slavii do dvoubrankového vedení. Karlovarští chtěli srovnat, narůstající tlak ale utnulo další zbytečné vyloučení, tentokrát za špatné střídání. A tak se znovu prosadili hosté a podruhé v utkání to byl Tomáš Labuzík, který vystihl nepřesnou domácí rozehrávku a proti jeho zakončení neměl Bajgar nárok.

Sešívaní hráli v pohodě a nepouštěli svého soka do vyloženějších šancí. Přesto si ani oni neodpustili drobnou chybku, konkrétně to byl Dominik Němeček, který minutu a půl před druhou sirénou putoval za katr po seknutí protihráče. Paradoxně to však byla sůl do otevřené rány Energii, která početní výhodu vůbec nezvládla a dokonce sama inkasovala, tři vteřiny před koncem třetiny se po sérii přesných přihrávek dostal k puku Vojtěch Jágr, který završil slávistického „bůra“.

Třetí část už se zdála býti formalitou a dlouhou dobu to tak vypadalo i na ledě. Energie se marně snažila dostat před Němečka, Slavia se naopak po dlouhé době nemusela cpát do zakončení při snaze vyrovnat. Definitivní hřebíček do rakve si tak zatloukli na přelomu 50. minuty sami domácí, kteří se v rozmezí osmi sekund nechali dvakrát vyloučit. Dvojnásobnou přesilovku dokázal využít Adam Srdínko, jenž upravil na konečných 6:1 pro Pražany.

Autor Tomáš Pauček
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více