Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
3.10.2019

Junioři se vrací z Karlových Varů bez bodu

9. kolo, čtvrtek 3.10.2019, Karlovy Vary - Slavia
Karlovy Vary
4:1
3:1, 1:0, 0:0
Slavia

Branky

Karlovy Vary

4. Adámek (Křemen, Černý), 8. Benda (Konášek), 16. Jiskra, 37. Křehlík

Slavia

17. Ribarovski (Křenek, Hovorka).

Statistiky

Rozhodčí: Grech – Gerát, Belko
Vyloučení: 4:3
Využití: 0:0

V oslabení: 1:0
Střely na branku: 26:33

Sestavy

Karlovy Vary

Horák – Záruba, Benda, Kořán, Mikulec, Stejskal, Cestr – Šťastný, Novotný, Křehlík, Jiskra, Křemen, Adámek, Černý, Bačo, Holub, Rozhon, Konášek, Seidler

Slavia

Pánek (21. Kufa) – Štíbr, Hovorka, Němeček, Mareček, Klatt, Fiala – Hradil, Petrák, Vlček, Havrda, Labuzík, Kižlin, Hasil, Ribarovski, Křenek, Míšek, Janča, Stupka

Slávisté byli v utkání střelecky znovu aktivnější než soupeř, ale ani tentokrát to sešívaným juniorům nestačilo. Jedinou branku Slavie vstřelil Dejan Ribarovski.

Úvod se juniorům hrubě nepovedl a po osmi minutách prohrávali slávisté již o dvě branky. Nejprve ujeli ve dvojici Křemen s Lukášem Adámkem, který neměl problém zakončit celou akci a vstřelil první branku zápasu. O chvíli později se do kotouče od modré čáry opřel Vítek Benda a tvrdou ranou prostřelil Pánka.

V další akci mohl snížit Mareček, brankář Horák ale dobře provedený blafák ještě lepším zákrokem polapil. Udeřilo naopak na druhé straně, kde se ranou z levého kruhu zapsal do listiny střelců Vít Jiskra.

Slávisté dokázali ale ještě do konce první periody snížit. Dejan Ribarovski vzal odpovědnost na svá bedra a trefil se přesně do pravého horního rohu.

Od druhé třetiny kryl slávistům záda brankář Kufa, který několikrát velmi dobře zasáhl proti střelám hráčů Energie, v oslabení ale ve 37. minutě ujel Tomáš Křehlík a z pravého kruhu brankáře Slavie prostřelil.

Slávisté si ve třetí části ještě vypracovali několik nadějných pozic, zejména poté Labuzík, z žádné se ale nedokázali Pražané prosadit a na ledě Karlových Varů padli. O nápravu se sešívaní junioři pokusí již v sobotu, kdy se představí na ledě Plzně.

Ohlasy trenérů

Milan Čejka (HC Energie Karlovy Vary): Výborně se nám podařil vstup do utkání. Ze Slavie jsme měli trochu obavy, to jsou vždy specifická utkání prvního s posledním, někdy to vede naše hráče k podceňování soupeře. Hned v úvodu jsme se dostali do vedení 3:0 a i když jsme udělali spoustu hrubek, tak jsme si zápas pohlídali. Vážíme si třech bodů, ale musíme ještě na spoustě věcí zapracovat.

Jiří Veber (HC Slavia Praha): Gratulace soupeři, vyhrál naprosto zaslouženě. Nehráli jsme dobře a hned ze začátku jsme inkasovali tři branky. V druhé části jsme navíc dostali gól ve vlastní přesilovce, což byl obrázek celé naší hry.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více