Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
19.12.2019

Obrat v Edenu! Junioři porazili lídra tabulky

28. kolo, středa 18.12.2019, Slavia - Karlovy Vary
Slavia
4:2
1:1, 0:1, 3:0
Karlovy Vary

Branky

Slavia

16. Turek, 42. Malínek (Hradil, Hovorka), 49. Labuzík (Mareček, Petrák), 60. Holý (Janča)

Karlovy Vary

8. Bačo (Černý, Záruba), 30. Rozhon (Mikulec, Adámek)

Statistiky

Rozhodčí: Jaroš – Svobodová, Ganger
Vyloučení: 5:7
Využití: 1:1

V oslabení: 0:0
Střely na branku: 31:28
Diváci: 48

Sestavy

Slavia

Málek – Hovorka, Němeček, Štíbr, Antoš, Mareček, Holý – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Malínek, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča, Petrák.

Karlovy Vary

Kašpar – Stejskal, Kořán, Mikulec, Bulka, Pohanka, Benda – Seidler, Záruba, Bačo, Rozhon, Botoš, Konášek, März, Korčmaroš, Černý, Adámek.

Potřetí v řadě proti těžkému soupeři, potřetí s body a podruhé za plný počet! Sešívaní junioři dokázali na domácím ledě zdolat lídra turnaje O Pohár DHL z Karlových Varů, když otočili skóre ve třetí třetině.

Sešívaní junioři naráží v prosinci na nejtěžší soupeře soutěže. Po utkáních s týmy z čela tabulky z Hradce a Pardubic na domácím ledě přivítali samotného lídra z Karlových Varů.

Už od prvních minut se v Edenu hrál vyrovnaný hokej a oba týmy měly své silnější a slabší chvilky. Ve 3. minutě to byli Karlovarští, konkrétně útočník Černý, který zapsal první vážnější šanci utkání. Z úspěchu se ovšem se svými spoluhráči mohl radovat až o čtyři minuty později, když v přesilovce zakončoval do odkryté branky Róbert Bačo.

Pak nastala chvíle červenobílých. Míšek sice ještě v 15. minutě brankáře Kašpara neprostřelil, ale o minutu později se k puku na středu útočného pásma dostal Štěpán Turek a procedil ho přes výstroj gólmana Energie – 1:1.

Druhá třetina patřila hostům ze západu Čech. Ti přestříleli svěřence Jiřího Vebera 11:9 a postarali se o jediný gól prostřední části. Ještě před ním mohli své druhé branky v utkání přidat na jedné straně Bačo, na té druhé pak mobilní Turek.

Puk se však hostům podařilo propasírovat za brankovou čáru až ve 30. minutě zásluhou Petra Rozhona, který tečoval nabídku obránce Mikulce od modré. Málek neměl dostatek času na změnu puku zareagovat.

Gólů ale mohlo padnout ještě více. Nejprve to byl ve 38. minutě slávistický brankář, který zastavil bekhendovou střelou mířící do odkryté branky z hole Märze, a poté v posledních vteřinách druhé třetiny karlovarský Kašpar, jenž fantasticky skočil po tutovce Havrdy do odkryté klece.

Do třetí třetiny vstoupili v přesilové hře sešívaní, skóre ovšem vyrovnali až po jejím konci. Svůj první gól při svém premiérovém startu za juniory zaznamenal Vojtěch Malínek – tečí dalekonosné střely srovnal na 2:2.

Sešívaní udávali tempo i v dalších minutách a nastartovali tak obrat. Po tlaku v útočném pásmu dokázal Marečkovu střelu doklepnout za bezmocného Kašpara Tomáš Labuzík a poslal sešívané poprvé v duelu do vedení.

Karlovy Vary se samozřejmě snažily ve zbytku třetiny znovu srovnat skóre, ale červenobílí dokázali díky výborné obraně eliminovat jejich útočné snahy. V závěru přidal definitivní pojistku do prázdné branky Ondřej Holý a sešívaní tak porazili lídra tabulky 4:2!

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více