Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
29.1.2022

Ani druhý zápas ve dvou dnech juniorům nevyšel. Doma podlehli Havířovu

36. kolo, sobota 29.1.2022, Slavia - Havířov
Slavia
3:6
1:2, 1:2, 1:2
Havířov

Branky

Slavia

4. Serov (Matuška, Šíma), 40. Štrombach (Soukup, Serov), 47. Míšek (Serov, Hrdlička)

Havířov

13. Bárta (Kubíček), 19. Becher, 23. Byčkov (Pastor, Fedor), 28. Zavřel (Hledík, Špaček), 58. Špaček (Kubíček, Zavřel), 60. Kočí

Statistiky

Rozhodčí: Lacina, Valda - Komárek, Gabriel
Vyloučení: 5:3
Využití: 1:0

V oslabení: 0:0
Střely na branku: 33:29
Diváci: 67

Sestavy

Slavia

Volevecký – Hrdlička, Palát, Němeček, Serov, Brotánek – Štrombach, Strnad, Soukup, Matuška, Míšek, Snášel, Labuzík, Tichý, Kvasnička, Šíma, Jokl.

Havířov

Nowak – Kremnický, Kubíček, Zavřel, Kyselý, Fedor, Kočí – Kotrba, Horváth, Pastor, Makovec, Valach, Becher, Pavlačka, Byčkov, Špaček, Hledík, Bárta.

Druhý zápas ve dvou dnech slávistům nevyšel, když prohráli s Havířovem 3:6.V každé třetině padly tři góly. Havířov rozhodl v závěru druhé třetiny, kdy se trefil hned dvakrát do prázdné brány.

Slávisté vstoupili do utkání aktivně a hned ve 4. minutě se dostali do vedení. Vladimir Serov obdržel přihrávku od Matušky a brankáře Nowaka prostřelil ranou mezi betony. Ve 12. minutě selhal ve velké šanci Šíma, který vůbec netrefil odkrytou bránu.

Ve 13. minutě bylo ovšem srovnáno. Kubíček si všiml úplně volného Denise Bárty, jenž poslal puk do odkryté Voleveckého brány.

V 19. minutě hosté otočili skóre. Jeden z domácích obránců špatně rozehrál a nechal puk za sebou, čehož využil Ondřej Becher, jenž se dostal do brejku a Voleveckého prostřelil mezi betony.

Začátek druhé třetiny přinesl branku Havířova ve 23. minutě. Filip Byčkov obdržel kotouč od Pastora a vyslal ho na Voleveckého, který sice zasáhl, jenže puk se od jeho betonu odrazil do sítě.

Ve 28. minutě přidal Havířov další gól. Matěj Zavřel dostal na modré čáře nahrávku od Hledíka a tvrdou ranou nedal Voleveckému šanci. 36 vteřin před koncem druhé třetiny však slávisté snížili. Pěknou kombinaci vpřesilovce zakončil prudkou střelou Filip Štrombach.

Ve 47. minutě ještě jednou skórovali domácí. Kotouč se dostal k Robinu Míškovi, jenž nekompromisně prostřelil Nowaka. Závěr ale patřil hostům, kteří se hned dvakrát trefili do prázdné brány. Nejprve v 58. minutě Adam Špaček a pak tři vteřiny před koncem ještě Fabien Kočí.

Ohlasy trenérů
Jaroslav Bednář (HC Slavia Praha):

Zápas se hodnotí špatně, protože jsme dnes nehráli vůbec dobře, udělali jsme hodně chyb, a tím jsme pustili soupeře ke gólům. Výkon byl horší oproti včerejšímu zápasu s Třincem. Soupeři gratulujeme k vítězství, protože zaslouženě vyhrál.

Tomáš Potěšil (AZ Heimstaden Havířov):

Tak byl to souboj dvou sousedů v tabulce, my jsme do toho utkání vstoupili velice dobře. Dostali jsme se v průběhu utkání do vedení 4:1 a potom jsme svojí nedisciplinovaností to utkání trochu zdramatizovali, ale poslední třetinu jsme si řekli, že se budeme soustředit na obranu a myslím si, že jsme to velmi dobře zvládli. V závěru jsme dali dva góly do prázdné brány a myslím si, že jsme si to vítězství za ten výkon zasloužili.

Autor Matěj Sousedík
Nepřehlédněte
OHLASY - VIDEO 29.3.2024

Cesta do Šumperku bude dlouhá, nic nepodceníme, hlásí junior Sander

I ve druhém semifinále slávističtí junioři jasně vyhráli. První ze sedmi gólů dal útočník Karel Sander, který se v play-off trefil podruhé. „Určitě jsme spokojení. S kluky jsme si ale říkali, že se ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 29.3.2024

Junioři i podruhé porazili Šumperk a mají postup na dosah

I ve druhém utkání semifinále byli slávističtí junioři efektivní a díky třem gólům v první třetině si došli pro vítězství 7:1. V sérii tak vedou 2:0 na zápasy. Druhý hattrick po sobě nasázel Vojtěch ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více