Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
17.9.2023

Junioři v přestřelce s Chomutovem získali bod

2. kolo, neděle 17.9.2023, Chomutov - Slavia
Chomutov
5:4p
1:2, 1:0, 2:2 – 1:0
Slavia

Branky

Chomutov

10. Klobouček (Rindoš, Kincl), 33. Teterja (Grosskopf, Pospíšil), 41. Rindoš (Klobouček), 42. Friš Lorber (Yailov), 62. Pospíšil (O. Filip)

Slavia

12. Sýkora (V. Štípek, Vosmík), 19. Kříženecký (Sýkora, Vosmík), 48. Kříženecký (V. Štípek, Vosmík), 50. Hlavička (Šindelář, Sýkora)

Statistiky

Rozhodčí: Folk – Beneš, Hák
Vyloučení: 9:8
Využití: 2:1

V oslabení: 0:0
Diváci: 70

Sestavy

Chomutov

Vavřena – O. Filip, Česnohlídek, Svoboda, Hynek, Ibl, Teterja, Žižka – Hlaváček, Starý, Friš Lorber, Bon, Klobouček, Grosskopf, Kincl, Pospíšil, Mišovic, Yailov, Rindoš.

Slavia

Hodic – Málek, Fišer, Kříženecký, Hubinka, Sýkora, Hron, Jokl, Brotánek – Janoušek, N. Filip, Vlach, Hasman, Grešl, R. Štípek, Šindelář, Krums, Hlavička, V. Štípek, Vosmík.

Sešívaní junioři i ve druhém zápase sezóny dokázali bodovat. V divokém utkání s Chomutovem po první třetině vedli, pak ve třetí třetině smazali dvoubrankové manko. Piráti ale nakonec vyhráli v prodloužení a získali bod navíc.

Jako první se v desáté minutě trefili Piráti, slávisté ale ještě do přestávky góly Jakuba Sýkory a Daniela Kříženeckého skóre otočili. Chomutov srovnal ve 33. minutě a dvěma slepenými trefami během 48 vteřin na začátku druhé třetiny se dostali do vedení 4:2.

Junioři Slavie to ale nezabalili a zásluhou druhého gólu Daniela Kříženeckého a celkově třetí branky v sezóně v podání Denise Hlavičky vyrovnali. V následném prodloužení ale byli úspěšnější domácí a urvali výhru 5:4.

V dresu Slavie bodovalo šest hráčů, z nichž Jakub Sýkora a (1+2) a Adam Vosmík (0+3) zaznamenali tři body. Dvakrát se zase do statistik zapsali Daniel Kříženecký (2+0) a Viktor Štípek (0+2, na úvodní fotce). Junioři se v akci znovu představí v pátek v Edenu proti Třemošné.

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více