Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
21.10.2023

Junioři se vrací z Brna bez bodů. Prohráli těsně o gól

11. kolo, sobota 21.10.2023, Technika Brno - Slavia
Technika Brno
4:3
3:0, 1:2, 0:1
Slavia

Branky

Technika Brno

2. Sladký (Spanel), 12. Straka (Novotný), 18. Halačka (Pavlík, Svoboda), 29. Červenka (Sladký, Čaňo)

Slavia

25. Kubata (Vlach, Hubinka), 40. Filip (Jokl, Sýkora), 48. R. Štípek

Statistiky

Rozhodčí: Čelechovský – Husák, Lainka
Vyloučení: 6:6
Využití: 2:1

V oslabení: 1:0
Diváci: 48

Sestavy

Technika Brno

Hnízdil – Svoboda, Žák, Spanel, Rossokha, Antony, Hrabinec, Čaňo – Novotný, Zduba, Straka, Staněk, Pavlík, Sladký, Frimel, Jelének, Červenka, Apolenář, Smrž, Halačka.

Slavia

Tesař (12. Hodic) – Brotánek, Jokl, Klíma, Křivánek, Kubata, Sýkora, Hubinka, Kříženecký, Málek – Filip, Vosmík, Janoušek, Skalský, V. Štípek, Krums, R. Štípek, Grešl, Hasman, Vlach.

Junioři vyrazili v sobotu do Brna, kde změřili síly s domácí Technikou. Domácí celý průběh zápasu kontrolovali, byli lepším týmem a nakonec zvítězili 4:3, a to i přes slávistickou snahu o srovnání ve třetí třetině.

Slavia nezačala na ledě Techniky Brno ideálně a už po 65 sekundách inkasovali, navíc při vlastní přesilovce. Za domácí se prosadil přesnou střelou Jindřich Sladký. Brno bylo i nadále lepším týmem a ve 12. minutě navýšilo skóre po přesné ráně Zbyňka Straky. Po tomto gólu nastoupil do slávistické brány místo Tesaře Hodic. Do první pauzy se Technika prosadila ještě jednou. V 18. minutě se v přesilovce trefil Dominik Halačka.

Ve 25. minutě krátce po skončení slávistické přesilovky snížil hostující Štěpán Kubata. Ve 29. minutě však v přesilovce Techniky 5 na 3 opět přesně mířil Michal Červenka. Vteřinu před koncem druhé třetiny využil přesilovku sešívaných Nikolas Filip.

Ve třetí části se Slavia snažila vyrovnat, ale už se jí podařilo jen jednou skórovat, když ve 48. minutě skóroval Richard Štípek. Technika udržela v závěru jednogólové vedení a Slavia tak odjíždí bez bodů. Další utkání čeká svěřence trenéra Jenáčka v pátek na ledě Třemošné.

Autor Matěj Sousedík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více