Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
26.11.2023

Junioři porazili Chomutov a udrželi listopadovou neporazitelnost

18. kolo, neděle 26.11.2023, Chomutov - Slavia
Chomutov
2:7
0:1, 0:2, 2:4
Slavia

Branky

Chomutov

45. Hlaváček (Klobouček, Pospíšil), 51. Starý (Rindoš)

Slavia

3. Málek (Hlavička, Filip), 21. V. Štípek (Vosmík, Skalský), 40. Vašíček (Krums, Kříženecký), 42. Kříženecký (Krums), 53. Skalský (V. Štípek, Vosmík), 57. Hasman (Grešl, Dráb), 58. Dráb (V. Štípek)

Statistiky

Rozhodčí: Žižka – Tichý, Bertlík
Vyloučení: 10:8
Využití: 1:1

V oslabení: 0:0
Diváci: 100

Sestavy

Chomutov

Civiš – Janda, Žižka, Ibl, Hynek, O. Filip, Česnohlídek, Svoboda – Klobouček, Hlaváček, Teterja, Friš Lorber, Rindoš, Mišovic, Pospíšil, Kincl, Vostiňák, Grosskopf, Bon, Starý.

Slavia

Papež – Jokl, Dráb, Klíma, Křivánek, Hron, Hubinka, Málek, Kříženecký – Hasman, Janoušek, Vosmík, V. Štípek, Skalský, Hlavička, Krums, Vašíček, R. Štípek, Grešl, N. Filip.

Slávističtí junioři po odložení pátečního utkání s Pískem nezaváhali a v nedělním střetnutí si poradili s Piráty Chomutov, které udolali 7:2. Díky výhře nad týmem z Podkrušnohoří zůstala sešívaná juniorka v listopadu neporažena a zapsala tak již pět vítězných duelů v řadě.

Sešívaní vstoupili do zápasu nejlépe, jak mohlin, a již ve 3. minutě se dostali do vedení, když skóre utkání otevřel Jakub Málek. Podobně jako úvod střetnutí se slávistům vydařil i začátek druhého dějství. Devětadvacet vteřin po jeho zahájení totiž náskok Pražanů navýšil úspěšným zásahem Viktor Štípek.

Hladký průběh utkání si sešívaní komplikovali vlastní nedisciplinovaností. Jen v prostřední dvacetiminutovce nasbírali celkem dvanáct trestných minut. Soupeř ale nabídnuté přesilovky nevyužil. Vteřinu před sirénou oznamující konec třetiny se naopak slávisté radovali potřetí. Mezi střelce se zapsal Martin Vašíček.

Stejně jako v předchozích případech dokázali Pražané skórovat i v úvodu posledního dějství. Ve 42. minutě se prosadil Daniel Kříženecký. Vzápětí se ale sešívaní opět provinili proti pravidlům, a tentokrát byli potrestáni. První branku Pirátů vstřelil v přesilové hře na začátku 45. minuty Tomáš Hlaváček – 4:1.

Druhý gól domácích pak zapsal Martin Starý. Slávisté ale po dvoubrankovém nádechu domácích opět udeřili. Nejprve se v 53. minutě trefil Albert Skalský, o několik momentů později navíc úspěšné pokusy zapsali Dominik Hasman a Jakub Dráb – 7:2.

Junioři tak vyhráli i své páté listopadové utkání a zůstali v celém měsíci neporaženi. V dalším kole přivítají 1. prosince na svém ledě soupeře z Třemošné.

Autor Jiří Petr
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více