Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
7.2.2024

Junioři vynulovali Třemošnou a odváží si všechny body

26. kolo, středa 7.2.2024, Třemošná - Slavia
Třemošná
0:3
0:0, 0:1, 0:2
Slavia

Branky

Třemošná

Slavia

31. Vašíček (Matějovský, Krums), 48. Málek (Strnad, Polák), 52.V. Štípek (Vosmík)

Statistiky

Rozhodčí: Kosnar – Uhlík, Brtník
Vyloučení: 9:5
Využití: 0:1

V oslabení: 0:1
Diváci: 27

Sestavy

Třemošná

Ženíšek – Tran Le, Malý, Holubec, Čarda, Hnát – Reiser, Krasanovský, Beníšek, Fábera, Sieger, Kuneš, Pluhař, Albrecht, Kaiser.

Slavia

– Brotánek, Křivánek, Pšenička, Málek, Hubinka – Matějovský, Sander, Vosmík, V. Štípek, Hlavička, Krums, Strnad, Vašíček, R. Štípek, Hasman, Polák, Janoušek, Kříženecký.

Červenobílá juniorka zapsala další tříbodový přísun do tabulky, když na venkovním ledě porazila Třemošnou. Zatímco slávisté soupeři nedovolili skórovat ani jednou, sami se prosadili hned třikrát. Góly sešívaní vstřelili ve všech herních situacích – ve hře pět na pět, v přesilovce, i ve vlastním oslabení. Celkově tedy zvítězili v poměru 3:0.

V úvodní periodě zápasu se ani jeden z týmů prosadit nedokázal. Skóre se tak poprvé měnilo až po polovině základní hrací doby, ve 31. minutě dostal kotouč za záda Ženíška útočník sešívaných Martin Vašíček.

I v poslední třetině utkání zvládli slávisté svého soupeře vynulovat. Sami přitom ve 47. minutě zvýšili na rozdíl dvou branek, když přesilovou hru využil Jakub Málek. Střeleckou listinu následně uzavřel Viktor Štípek, jenž úspěšný zásah zapsal dokonce ve vlastním oslabení.

Junioři si tedy poradili s Třemošnou na jejím ledě 3:0 a zapsali další plný bodový zisk. Příští duel odehrají 16. února, kdy v Edenu vyzvou hokejisty z Havlíčkova Brodu.

Autor Jiří Petr
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více