Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
23.2.2024

Junioři díky povedené třetí periodě deklasovali Kladno

36. kolo, pátek 23.2.2024, Kladno - Slavia
Kladno
2:9
1:0, 1:1, 0:8
Slavia

Branky

Kladno

5. Nácovský (Kupčo, Mišovic), 27. Vishneuski (Šíma, Šeba)

Slavia

32. Málek (Brotánek, V. Štípek), 44. Vašíček (Kříženecký, Krums), 47. Filip (Hlavička, Kříženecký), 48. Vašíček (Krums, Brotánek), 54. Kříženecký (Hron, Vosmík), 54. Vašíček (Krums, Sander), 57. R. Štípek (Vašíček, Krums), 59. Vosmík (Hron, R. Štípek), 60. Krums (Vašíček, Hasman)

Statistiky

Rozhodčí: Turhobr – Hošťálek, Uhlík
Vyloučení: 3:7
Využití: 1:0

V oslabení: 0:0
Diváci: 45

Sestavy

Kladno

Zavoral – Šátek, Nácovský, Šeba, Svoboda, Kurzenkov – Kupčo, Typolt, Šíma, Mišovic, Nedvěd, Šabada, Spilka, Mejtský, Sém, Vishneuski.

Slavia

Tesař – Brotánek, Hron, Sýkora, Málek, Hubinka – Polák, Sander, Vosmík, V. Štípek, Skalský, Hlavička, Krums, Vašíček, R. Štípek, Hasman, Filip, Janoušek, Kříženecký.

Slávistická juniorka navzdory výsledkově nevydařené první polovině zápasu smetla Kladno výrazným rozdílem 9:2. Na ledě Rytířů přitom sešívaní po polovině základní hrací doby ztráceli dvě branky, následně ale dokázali zabrat a do závěrečné sirény soupeři nasázeli devět gólů. Pět kanadských bodů za hattrick a dvě asistence zapsal Martin Vašíček.

Slavia jako velký favorit zápasu překvapivě inkasovala jako první. Z Kladno se v páté minuté prosadil Adam Nácovský, ve druhé třetině navíc náskok Rytířů zvýšil Aliaksandr Vishneuski.

Sešívaní na svou trefu čekali až do 32. minuty, kdy dokázal snížit Jakub Málek. Do poslední třetiny tak červenobílí stále nastupovali s jednogólovým mankem za stavu 1:2. Chvíli před třičtvrtě hodinou hry ale Pražané vyrovnali zásluhou Martina Vašíčka, který svým zásahem odstartoval střelecké představení Slavie.

Ve zbylé části utkání totiž další úspěšné zásahy zapsalo hned několik hokejistů hostí, konkrétně Nikolas Filip, Daniel Kříženecký, Richard Štípek, Adam Vosmík a Ernests Krums. Hattrick navíc také dalšími dvěma trefami dovršil střelec vyrovnávající branky Martin Vašíček.

Junioři Slavie tedy na venkovním ledě nepřipustili překvapivé vítězství Kladna a díky drtivému obratu ve druhé polovině rozstříleli Rytíře poměrem 9:2.

Autor Jiří Petr
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více