Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
25.2.2024

Junioři pošesté v sezóně porazili Písek

37. kolo, neděle 25.2.2024, Písek - Slavia
Písek
1:5
1:2, 0:2, 0:1
Slavia

Branky

Písek

17. Kozlík (Prušák, Tolar)

Slavia

11. V. Štípek (Hasman, Vosmík), 15. V. Štípek (Málek, Vašíček), 22. Skalský (Filip, Hlavička), 37. Kříženecký (Vašíček, Krums), 41. Kříženecký (Vašíček, Dráb)

Statistiky

Rozhodčí: Hacaperka – Kubas, Kubas
Vyloučení: 3:2
Využití: 0:0

V oslabení: 0:0
Diváci: 75

Sestavy

Písek

Schacherl – Lukáš, Smetana, Prušák, Velíšek, Kozel, Tolar, Čunát – Sládek, Hanzák, Kretschmer, Kurfürst, Škrdlant, Kozlík, Dubský, Jeník.

Slavia

Volevecký – Brotánek, Jokl, Dráb, Hron, Málek, Hubinka – Hasman, Sander, Vosmík, V. Štípek, Skalský, Hlavička, Krums, Vašíček, R. Štípek, Filip, Janoušek, Kříženecký.

Slávističtí junioři prodloužili vítěznou sérii na osm zápasů. V nedělním duelu porazili pošesté v této sezóně Písek. Ten sice odpověděl na první dvě branky sešívaných, Pražané pak ale třikrát skórovali a nakonec zvítězili 5:1.

V brance juniorů podruhé v sezóně nastoupil Tomáš Volevecký a opět slavil výhru. Inkasoval pouze jednou, když ho v 17. minutě překonal písecký útočník Michal Kozlík. To už ale červenobílí dvakrát skórovali – oba góly dal během necelých čtyř minut Viktor Štípek.

Na dvě branky vrátil vedení po dvou minutách druhé třetiny Albert Skalský, tři minuty před sirénou se pak trefil Daniel Kříženecký. Ten slavil úspěch ještě jednou, 56 vteřin po začátku třetí periody, a stanovil konečné skóre na 5:1.

Junioři tak urvali i sedmý únorový zápas, jejich vítězná šňůra čítá ještě o jeden duel více. Měsíc zakončí ve čtvrtek domácím střetnutím s Chomutovem, do konce základní části jim poté zbývají ještě čtyři utkání.

Autor Šimon Rogner
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více