Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
8.3.2024

Třicátá výhra pro juniory!

40. kolo, pátek 8.3.2024, Třemošná - Slavia
Třemošná
2:5
0:3, 2:0, 0:2
Slavia

Branky

Třemošná

23. Bláha (Sieger, Beníšek), 24. Fábera (Kaiser, Malý)

Slavia

2. Filip (Sander, Sýkora), 8. Krums (Polák), 13. R. Štípek (V. Štípek, Skalský), 49. Kříženecký (Filip), 57. Kříženecký (Filip)

Statistiky

Rozhodčí: Turhobr – Matys, Deja
Vyloučení: 6:3
Využití: 0:2

V oslabení: 0:0
Diváci: 44

Sestavy

Třemošná

Bašta (8. Ženíšek) – Tran Le, Malý, Holubec, Bláha, Čarda, Skala, Hnát – Pluhař, Kaiser, Reiser, Routa, Krasanovský, Fábera, Beníšek, Sieger, Kuneš, Krištof.

Slavia

Tesař – Brotánek, Dráb, Křivánek, Hron, Sýkora, Málek, Hubinka – Filip, Sander, V. Štípek, Skalský, Hlavička, Krums, R. Štípek, Hasman, Polák, Kříženecký.

Junioři nezaváhali na ledě Třemošné a dva body je dělí od překonání stobodové hranice. O své výhře rozhodli už v první třetině třemi góly. Prostřední dějství sice patřilo domácím, nicméně sešívaní náskok v poslední periodě navýšili a slaví třicátý triumf v sezoně.

Do souboje čtvrtého a prvního celku skupiny Západ vstoupila lépe favorizovaná Slavia, která se dostala do vedení už ke konci druhé minuty, když se prosadil Nikolas Filip. Hosté kontrolovali hru a svůj náskok navýšili na dva góly v osmé minutě zásluhou Ernesta Krumse. Do konce úvodní třetiny přidali Pražané ještě jednu branku, když kotouč do brány Meteoru dopravil Richard Štípek.

Zatímco první periodu začali sešívaní junioři skvěle, v úvodu druhé části inkasovali dvakrát během minuty. Nejprve snížil manko Jan Bláha a 41 sekund po něm dostal Třemošnou na dostřel Dominik Fábera. Ve zbytku třetiny se žádný z celků neprosadil.

Slavia si vzala zpět dvougólový náskok v přesilové hře, kterou ve čtvrtou trefu přetavil Daniel Kříženecký. Ten pak v závěru zápasu třicátou výhru pojistil druhým zásahem v utkání. Mužstvo z hlavního města tak zapsalo už 98. bod a suverénně vede před posledním kolem skupinu Západ.

Autor Martin Rambousek
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více