21. září
Slavia Jihlava
15:00
23. září
Frýdek-Místek Slavia
18:00
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
15.9.2024

Deset! Keller a Vostarek režírovali výhru nad Havlíčkovým Brodem

3. kolo, neděle 15.9.2024, Slavia - Havl. Brod
Slavia
10:2
5:0, 3:1, 2:1
Havl. Brod

Branky

Slavia

1. Vostarek, 4. Keller (Vostarek), 5. Keller (Vostarek), 15. Keller (Vostarek), 17. Keller (Hošek, Tábor), 22. Kaňka (Skálová-Rosenbaumová, Deyak), 29. Keller (Vostarek, Tábor), 30. Keller (Vostarek), 49. Kostenko (Kaňka), 54. Vostarek (Keller)

Havl. Brod

23. Hanousek (Rakušan, Bačkovský), 54. Rakušan (Pavlas)

Statistiky

Rozhodčí: Hodač – Figer, Foltýn
Vyloučení: 5:5
Využití: 1:1

V oslabení: 0:0
Diváci: 47

Sestavy

Slavia

Svoboda – Lokvenc, Oplt, Stolz, Adamec, Páv, Tábor – Skálová-Rosenbaumová, Kaňka, Kostenko, Flossmann, Isaev, Vostarek, Deyak, Hošek, Keller.

Havl. Brod

Brázdil (30. Burda) – Rejhon, Kment, Doležal, Kotlas, Rudolf, Kyncl – Rakušan, Hanousek, Pavlas, Adam, Hanauer, Fejt, Vlach, Bačkovský, Kopecký, Crosby.

Devátou třídu čekal po těsné prohře v Jihlavě domácí duel s Havlíčkovým Brodem. Sešívaní byli od začátku lepším týmem a došli si pro pohodlnou výhru 10:2. Nejvýrazněji promluvili do skóre útočníci Robert Keller a Aleš Vostarek. První zaznamenal dvojitý hattrick a druhý si zase připsal bilanci dvou branek a pěti asistencí.

Slavia začala utkání s Havlíčkovým Brodem lépe. Skóre otevřela už po 30 sekundách hry. Aleš Vostarek v rohu vybojoval odražený kotouč, vymíchal brankáře a bez potíží zasunul puk do odkryté sítě. O chvíli později stejného hráče Brázdil vychytal, jenže u pravé tyčky byl na dorážku připravený Robert Keller a na něj už byl hostující gólman krátký.

Na konci 5. minuty už to bylo o tři branky. Robert Keller si našel místo na pravé straně, kam mu poslal exkluzivní pas Vostarek a první jmenovaný z první mířil přesně. A za téměř 15 minut stihl Robert Keller dokonat hattrick. S Vostarkem si vyměnili puk skrz prostor mezi kruhy a první jmenovaný zasunul puk za záda ležícího gólmana.

Sešívaní neměli dost a do sirény přidali ještě jednu trefu. Robert Keller si výborně najel mezi kruhy na přihrávku z pravé strany, kterou poslal Hošek, a zasunul puk za přesouvajícího se Brázdila.

I po přestávce se radovali domácí. Matyáš Kaňka byl na brankovišti důrazný a procpal puk do sítě. Potom sice hosté využili přesilovku, když vyplaval mezi kruhy volný Dominik Hanousek, ale zlepšené hře havlíčkobrodských hokejistů zatnul tipec opět Robert Keller, jehož tečovaná rána zaplavala a zapadla do pravého horního rohu brodské klece.

Krátce před polovinou utkání dokonal Robert Keller druhý hattrick. V situaci dva na jednoho nahrál Vostarek Kellerovi na levou stranu a ten nekompromisně zakončil. To byl také konec gólmana Brázdila, jehož v brankovišti nahradil Burda.

Ten dlouho držel čisté konto, ale nakonec ve třetí třetině inkasoval. Igor Kostenko se v přesilovce prokličkoval před Burdu, kterého napoprvé sice nepřekonal, ale na dorážku z levé strany už byl hostující brankář krátký.

Dvouciferné skóre na domácí straně zařídil Aleš Vostarek, jenž doklepl do sítě výbornou přihrávku Kellera. Na konečných 10:2 potom upravil po pěkně sehraném protiútoku hostující Josef Rakušan. Domácí tedy po přesvědčivém výkonu berou všechny tři body.

Autor Michal Toman
Nepřehlédněte
PREVIEW 20.9.2024

Slavia v sobotu vyzve přemožitele z předkola, hrát bude i juniorka

Nabitý program čeká v sobotu hokejovou halu v Edenu. Sešívaní odpoledne zabojují o první body v Maxa lize a pokusí se vrátit Jihlavě vyřazení z loňského play-off, ještě o pár chvil dřív vyjedou do ...

Číst více
A-TÝM 19.9.2024

Sešívaná sobota: S fotbalovou permicí na hokej zdarma!

Další sešívaná sobota je tu! Od 15:00 hrají hokejisté na zimním stadionu Edenu proti Jihlavě, v 19:00 nastoupí o pár desítek metrů dál fotbalisté proti Plzni. Fotbaloví permanentkáři mohou navíc ...

Číst více
OHLASY 19.9.2024

Bernad po prohře: Snad jen kapka v moři, která nás nebude mrzet

David Bernad byl při svém prvním startu za Slavii hodně vidět. Zapsal asistenci u prvního slávistického gólu a ve třetí třetině se dokonce pokoušel o "Michigan", přičemž nebyl daleko od úspěšného ...

Číst více
OHLASY - VIDEO 18.9.2024

První zápas? Začátky jsou vždycky nervózní, říká Šťovíček

Slavia po odloženém utkání ve Zlíně odehrála první zápas Maxa ligy v Edenu. Ačkoliv slávisty poslal Martin Šťovíček do vedení 2:1, nakonec na Přerov nestačili a padli 2:4. „Věděli jsme, že rozhodne, ...

Přehrát video
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Škoda Plzeň
HC Slavia Praha
×
Dnes v 15:00 | Muži
HC Slavia Praha
HC Dukla Jihlava