Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
25. července 2022

Další hvězda NHL v Edenu! Na rozlučku slávistických legend dorazí kromě Hertla i Pastrňák

Rozlučka Jardy Bednáře a Marka Tomici se blíží a bude se na co těšit! Po Tomáši Hertlovi přijala pozvání další současná hvězda NHL - ve výběru hvězd proti Slavii nastoupí David Pastrňák. K vidění bude i řada dalších zajímavých hokejových jmen. Vstupenky jsou v prodeji online na našem webu.



Které hvězdy dorazí? Podívejte se na sestavy!


HC Slavia Praha: Jaroslav Bednář, Marek Tomica, Tomáš Hertl, Roman Červenka, Tomáš Vlasák, Michal Vondrka, Pavel Kolařík, Michal Sup, Tomáš Žižka, Jan Novák, Vladimír Šmicer, Petr Jelínek, Vladimír Růžička ml., David Štich, Jiří Vašíček, Martin Altrichter, Lukáš Hronek, trenér Richard Farda.

Výběr Hvězd: David Pastrňák, Martin Ručinský, Petr Nedvěd, Žigmund Pálffy, Ľubomír Višňovský, Petr Čajánek, Jaroslav Modrý, Miloslav Gureň, Petr Sýkora, Jaroslav Hlinka, David Výborný, Petr Ton, Viktor Hübl, František Lukeš, Roman Kukumberg, Petr Tatíček, Zdeněk Toužimský, Horst Siegl, Jiří Novotný, trenér František Výborný.

Pozn.: Seznam jmen se může do začátku akce doplnit či drobně změnit.



„Chceme s Márou zavzpomínat na úspěšná léta ve Slavii, takže zveme hráče, kteří tu s námi tehdy působili. Proti nám nastoupí kluci, se kterými jsme hráli nebo se s nimi dobře známe,” přibližuje Jaroslav Bednář.

Oba hráči se podíleli na titulu v roce 2008

„Myslím si, že by to mohla být povedená show a taková hezká tečka za mojí a Markovou kariérou,” říká Bednář, který loni uzavřel kariéru ve Slavii jako nejlepší střelec klubové historie. Vedle zlaté extraligové medaile z roku 2008 má na svém kontě dva švýcarské tituly, jeden ruský a stříbrnou medaili z mistrovství světa. Přes 100 zápasů odehrál v kanadsko-americké NHL.

Tomica je s 834 starty čtvrtým nejdéle sloužícím slávistou a také on se loni vrátil do Edenu, aby zde uzavřel svoji úspěšnou kariéru, během níž získal mimo jiné dva extraligové tituly se Slavií či zlato z mistrovství světa hráčů do 20 let.

„Věřím, že dorazí do Edenu hodně fanoušků a společně s námi zavzpomínají na úspěšné roky, které jsme tady prožili. Myslím si, že se nám povedlo přivést zajímavá jména a lidi se určitě nebudou nudit,” říká Tomica.

Utkání se bude hrát ve středu 24. srpna od 18:00, cena vstupenky na sezení je 150 Kč, na stání 100 Kč, děti do 140 cm jdou za polovinu. Vstupenky si můžete zakoupit zde. Všechny dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Upozorňujeme, že na toto utkání nejsou v platnosti žádné permanentní ani VIP karty.



Titulní foto: nhl.com
Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více