Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
18. září 2020

Další těžká zkouška! Slavia vyzve lídra ze Sokolova

Tak to bude náročná šichta! Slavia se podruhé v tomto týdnu představí na domácí půdě, kde přivítá současného lídra prvoligové tabulky - sokolovský Baník. Do zápasu půjdou slávisté povzbuzeni středečním vítězstvím na ledě Kladna.

3. kolo Chance ligy: HC Slavia Praha vs. HC Baník Sokolov

Porovnání týmů
8. místo (3 b.)
Tabulka
1. místo (6 b.)
5:5
Skóre
14:6
Filip Vlček (2+0)
Lídr bodování
Jaromír Kverka (5+3)
Filip Vlček (2 góly)
Nejlepší střelec
Jaromír Kverka (5 gólů)
Václav Veber (0+2)
Nejproduktivnější obránce
Patrik Kadeřávek (0+3)
Martin Michajlov (91,53 %)
Brankáři
Oldřich Cichoň (88,00 %)
Kladno - Slavia 2:4
Poslední zápas
Sokolov - Litoměřice 12:5

Co dva dny, to zápas. Slávisté odehrají v tomto týdnu už třetí utkání Chance ligy. Po pondělní dohrávce 1. kola s Ústím a středeční bitvě s Rytíři změří síly se Sokolovem.

Ten načal sezonu ve velkém stylu a po dvou kolem okupuje čelo tabulky. Sokolovští nejprve udolali Havířov, který porazili těsně 2:1. Ve středu uspořádali na domácím ledě gólové hody a doslova rozcupovali Litoměřice, když vyhráli 12:5.

Slávisté měli pomalejší rozjezd a na úvod doma padli s Ústím 1:3. Vzápětí si ale spravili chuť, setnuli totiž favorita z Kladna. Navíc na jeho vlastním ledě. O triumf se gólově postarali Filip Kuťák, Filip Vlček, Petr Vampola a Jaroslav Bednář. Na středeční vítězství chtějí červenobílí navázat i v sobotu.

Bilance z loňské sezony hovoří jasně. Sešívaní se s Baníkem střetli ve dvou duelech základní části a pokaždé opouštěli led jako vítězové. Zkraje loňského října soupeři nasázeli čtyři góly a vyhráli 4:0. Poté na konci listopadu triumfovali i v Sokolově, kde brali výhru 5:3. Ve druhém utkání se blýskl Petr Vampola, když zaznamenal hattrick.

Se stejným protivníkem absolvovali červenobílí i dva přípravné zápasy před startem nové sezony. Tentokrát se ale oba celky o vítězství podělily. Slavia vyhrála v Edenu, když Baník přetlačila v prodloužení, na západě Čech se zase radoval po nájezdech Sokolov. Kdo bude slavit tentokrát? Pokud nemůžete být přímo na stadionu, koukněte na přímý přenos na Hokejka TV nebo na textový onlajn na www.onlajny.com.

Informace ke kapacitě stadionu a vstupenkám

Vstupenky na sobotní utkání proti Sokolovu jsou v prodeji ONLINE pouze na sezení, stále však zbývá dostatek míst. Pokladny budou otevřeny dvě hodiny před zápasem, ale všem doporučujeme nákup vstupenek přes internet.

V Edenu mohou být obsazena pouze místa na sezení. Níže naleznete plánek stadionu, který je rozdělen na dvě zóny. Každá má svůj vlastní vstup a fanoušci mezi nimi nebudou mít možnost přecházet.

Fanoušci, kteří si zakoupili permanentku na stání, si mohou na následující zápas vyzvednout vstupenku na sezení do sektoru E (ten bude určen výhradně pro fanklub a domácí fanoušky) prostřednictvím tohoto odkazu nebo během pátku (9-12, 13-16) u slečny Mickové v kancelářích marketingu. Další pokyny pro permanentkáře na stání vydáme v příštím týdnu dle vývoje situace.

Fanouškům, kteří si zakoupili vstupenku na stání v online předprodeji, byla na jejich e-mail odeslána vstupenka k sezení.

Pro fanoušky, kteří mají zakoupenou permanentku nebo vstupenku na sezení, se nic nemění a sedají si na své místo.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více