14. srpen
Jihlava Slavia
14:00
15. srpen
Slavia
 
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
16. srpna 2022

Hvězdný večer v Edenu! Na rozlučku slávistických legend dorazí i Martin Nečas

Soupisky na Rozlučku Jardy Bednáře a Marka Tomici se rozrostly o další dvě jména. Za Slavii nastoupí do branky Dominik Furch, dres výběru hvězd oblékne útočník Martin Nečas. Vedle Tomáše Hertla a Davida Pastrňáka bude třetím aktivním hráčem NHL, kterého budou fanoušci moci 24. srpna od 18:00 vidět v Edenu!



Které hvězdy dorazí? Podívejte se na sestavy!


HC Slavia Praha: Jaroslav Bednář, Marek Tomica, Tomáš Hertl, Roman Červenka, Tomáš Vlasák, Michal Vondrka, Pavel Kolařík, Michal Sup, Žigmund Pálffy, Tomáš Žižka, Jan Novák, Vladimír Šmicer, Petr Jelínek, Vladimír Růžička ml., David Štich, Jiří Vašíček, Dominik Furch, Lukáš Hronek, trenér Richard Farda.

Výběr Hvězd: David Pastrňák, Martin Nečas, Martin Ručinský, Petr Nedvěd, Ľubomír Višňovský, Petr Čajánek, Jaroslav Modrý, Miloslav Gureň, Petr Sýkora, Jaroslav Hlinka, David Výborný, Petr Ton, Viktor Hübl, František Lukeš, Roman Kukumberg, Petr Tatíček, Zdeněk Toužimský, Horst Siegl, Jiří Novotný, Martin Altrichter, trenér František Výborný.

Pozn.: Seznam jmen se může do začátku akce doplnit či drobně změnit.



„Chceme s Márou zavzpomínat na úspěšná léta ve Slavii, takže zveme hráče, kteří tu s námi tehdy působili. Proti nám nastoupí kluci, se kterými jsme hráli nebo se s nimi dobře známe,” přibližuje Jaroslav Bednář.

Oba hráči se podíleli na titulu v roce 2008

„Myslím si, že by to mohla být povedená show a taková hezká tečka za mojí a Markovou kariérou,” říká Bednář, který loni uzavřel kariéru ve Slavii jako nejlepší střelec klubové historie. Vedle zlaté extraligové medaile z roku 2008 má na svém kontě dva švýcarské tituly, jeden ruský a stříbrnou medaili z mistrovství světa. Přes 100 zápasů odehrál v kanadsko-americké NHL.

Tomica je s 834 starty čtvrtým nejdéle sloužícím slávistou a také on se loni vrátil do Edenu, aby zde uzavřel svoji úspěšnou kariéru, během níž získal mimo jiné dva extraligové tituly se Slavií či zlato z mistrovství světa hráčů do 20 let.

„Věřím, že dorazí do Edenu hodně fanoušků a společně s námi zavzpomínají na úspěšné roky, které jsme tady prožili. Myslím si, že se nám povedlo přivést zajímavá jména a lidi se určitě nebudou nudit,” říká Tomica.

Utkání se bude hrát ve středu 24. srpna od 18:00, cena vstupenky na sezení je 150 Kč, na stání 100 Kč, děti do 140 cm jdou za polovinu. Vstupenky si můžete zakoupit zde. Všechny dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Upozorňujeme, že na toto utkání nejsou v platnosti žádné permanentní ani VIP karty.


Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 24.7.2024

Přípravné zápasy: Slavia vyráží na dva turnaje, třikrát se představí v Edenu

Slávisté v přípravě před sezonou vyrazí na turnaje do Pardubic a Deggendorfu, představí se na ledě Kladna a v domácím prostředí přivítají Selb, Lipsko a Pardubice B. Celkem mají v plánu osm zápasů.

Číst více
A-TÝM 22.7.2024

Winter Hockey Games? Výjimečný zážitek pro nás i pro fanoušky, shodují se slávisté

Slávisty čeká v prosinci unikátní zážitek, v rámci série Winter Hockey Games odehrají v Praze zápas proti Vsetínu pod širým nebem. Utkání je na programu v neděli 8.12. od 12:30 na Letenské pláni. ...

Číst více
ROZHOVORY 19.7.2024

Věřím, že Slavia bude mít úplně jiné sezony, než byly poslední dvě, říká Totter. Proč se rozšířil realizační tým?

Slávisté vstupují do nové sezony s posilami nejen v hráčském kádru, ale i v realizačním týmu. Hlavní trenér Aleš Totter bude mít k sobě k dispozici nové asistenty, dovednostního kouče či analytika. ...

Číst více
ROZHOVORY 17.7.2024

Rád bych hrál v horních patrech tabulky, kam Slavia patří, burcuje Kajínek

David Kajínek, který před pár dny oslavil šestatřicáté narozeniny, za svoji dosavadní kariéru načerpal celou řadu zkušeností, teď by je rád předal mladším. „Chtěl bych jim pomoci, ať rostou a jsme ...

Číst více