Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
24. září 2020

Preview mládeže: Deváťáky, sedmáky a dorost čeká derby se Spartou

Hned tři mládežnické kategorie poměří své síly s rivalem ze Sparty. Zajímavý program mají také junioři, kteří pocestují do Plzně a do Karlových Varů. Zahájení sezony utkáním s PZ Kladno čeká na osmou a šestou třídu.

Junioři

Sešívané juniory po prohře s vedoucími Vítkovicemi a vydřené výhře nad Olomoucí čekají další zápasová dobrodružství. Čtvrteční zápas sehrají na ledě Plzně, které se na začátku sezony příliš nedaří. Střetnutí startuje v 17:00.

Víkendový duel odehrají slávisté na ledě Karlových Varů. Energie se nachází v tabulce na třetí příčce a pro svěřence trenéra Jiřího Vebra bude těžkým oříškem. Úvodní vhazování je naplánováno na 17:00.

Dorost

Dorostenci mají za sebou dvě vítězná utkání na úvod sezony. V dalším víkendu čekají na svěřence Ladislava Slížka další velice zajímaví soupeři. Nejprve ve čtvrtek cestuje sešívaná letka na východ Čech, kde poměří síly od 17:30 s Mountfieldem. V sobotu poté před domácím zápasem A-týmu přivítá na ledě v Edenu od 12:00 v derby Spartu. Slavia zatím v dorostenecké extralize okupuje samotné čelo tabulky.

9. třída

Deváťáci ve svém prvním utkání dominovali a přehráli Plzeň 8:3. Velkou měrou se na tomto triumfu zasloužili Maxmilian Curran, který nasázel hattrick a obránce Martin Švec, ten si zase připsal čtyři asistence. Na tento výkon bude chtít devítka navázat v derby se Spartou, které začíná v sobotu v Holešovicích od 14:15.

8. třída

Osmáci zahajují sezonu až o nadcházejícím víkendu. Soupeřem pro tým kouče Tejrala bude PZ Kladno. Osmá třída, tedy hráči ročníku 2007, se v minulém ročníku prezentovala skvělými výkony a ani jednou v soutěžních utkáních neprohrála. Utkání startuje v Edenu v neděli od 13:30.

7. třída

To sedmáci mají za sebou již tři mistrovská utkání. V tom posledním celek Tomáše Kucharčíka nestačil na Plzeň. Sešívaní mladíci podlehli 2:5, čemuž nezabránil ani obránce Kyung Yeol Oh, který si připsal dvě nahrávky. Sedmá třída si ale bude moct velice rychle spravit chuť, soupeřem ji v sobotu bude v Holešovicích od 12:15 v pražském derby Sparta.

6. třída

Zahájení sezony čeká také na 6. třídu. Mladí hokejisté ročníku 2009 se pustí do zápolení v neděli 27. září. Na domácím ledě přivítají svěřenci trenéra Petra Tejrala, kterému mimo jiné asistenty pomáhá také kapitán A-týmu Jan Novák, PZ Kladno. Úvodní buly je naplánováno na 11:30.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více