Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
3. srpna 2022

Rozlučka Jardy Bednáře a Marka Tomici se blíží! Nenechte si ujít Eden plný hvězd

Na hokejovou rozlučku Jardy Bednáře a Marka Tomici dorazí řada hokejistů, kteří nastupovali společně se slávistickými legendami v jednom týmu, ale i další hvězdy. Nebudou chybět ani hráči z NHL Tomáš Hertl a David Pastrňák. Na akci jsou v prodeji vstupenky na stání za pouhých 100 korun, místa na sezení jsou již vyprodána.



Které hvězdy dorazí? Podívejte se na sestavy!


HC Slavia Praha: Jaroslav Bednář, Marek Tomica, Tomáš Hertl, Roman Červenka, Tomáš Vlasák, Michal Vondrka, Pavel Kolařík, Michal Sup, Tomáš Žižka, Jan Novák, Vladimír Šmicer, Petr Jelínek, Vladimír Růžička ml., David Štich, Jiří Vašíček, Martin Altrichter, Lukáš Hronek, trenér Richard Farda.

Výběr Hvězd: David Pastrňák, Martin Ručinský, Petr Nedvěd, Žigmund Pálffy, Ľubomír Višňovský, Petr Čajánek, Jaroslav Modrý, Miloslav Gureň, Petr Sýkora, Jaroslav Hlinka, David Výborný, Petr Ton, Viktor Hübl, František Lukeš, Roman Kukumberg, Petr Tatíček, Zdeněk Toužimský, Horst Siegl, Jiří Novotný, trenér František Výborný.

Pozn.: Seznam jmen se může do začátku akce doplnit či drobně změnit.


„Chceme s Márou zavzpomínat na úspěšná léta ve Slavii, takže zveme hráče, kteří tu s námi tehdy působili. Proti nám nastoupí kluci, se kterými jsme hráli nebo se s nimi dobře známe,” přibližuje Jaroslav Bednář.

Oba hráči se podíleli na titulu v roce 2008

„Myslím si, že by to mohla být povedená show a taková hezká tečka za mojí a Markovou kariérou,” říká Bednář, který loni uzavřel kariéru ve Slavii jako nejlepší střelec klubové historie. Vedle zlaté extraligové medaile z roku 2008 má na svém kontě dva švýcarské tituly, jeden ruský a stříbrnou medaili z mistrovství světa. Přes 100 zápasů odehrál v kanadsko-americké NHL.

Tomica je s 834 starty čtvrtým nejdéle sloužícím slávistou a také on se loni vrátil do Edenu, aby zde uzavřel svoji úspěšnou kariéru, během níž získal mimo jiné dva extraligové tituly se Slavií či zlato z mistrovství světa hráčů do 20 let.

„Věřím, že dorazí do Edenu hodně fanoušků a společně s námi zavzpomínají na úspěšné roky, které jsme tady prožili. Myslím si, že se nám povedlo přivést zajímavá jména a lidi se určitě nebudou nudit,” říká Tomica.

Utkání se bude hrát ve středu 24. srpna od 18:00, cena vstupenky na sezení je 150 Kč, na stání 100 Kč, děti do 140 cm jdou za polovinu. Vstupenky si můžete zakoupit zde. Všechny dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Upozorňujeme, že na toto utkání nejsou v platnosti žádné permanentní ani VIP karty.


Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 19.3.2024

Cítili jsme odpovědnost za Slavii, říká Totter. Nová sezona bude výzva

„Dokázali jsme se semknout i díky tomu jaká je Slavia značka. Nikdo nechtěl být podepsaný pod neúspěchem,” ohlíží se za uplynulou sezonou Aleš Totter, který zůstává v pozici hlavního trenéra i pro ...

Číst více
A-TÝM 18.3.2024

Aleš Totter povede Slavii i v nadcházející sezoně

Hlavním trenérem slávistického A-týmu bude i v příští sezoně Aleš Totter. Dvaapadesátiletý kouč přebíral Slavii v listopadu loňského roku na 13. místě a tým nakonec dovedl do předkola Chance ligy.

Číst více
OHLASY - VIDEO 18.3.2024

Jsme v půlce, chceme do Poruby s dvěma výhrami, hlásí Jokl

Jako hotovou polovinu úkolu hodnotí Tomáš Jokl první výhru juniorů ve čtvrtfinále s Porubou. Kapitán Slavie k ní přispěl přesnou trefou v 15. minutě první třetiny, v níž sešívaní o vítězství ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 18.3.2024

Junioři jdou v úvodu čtvrtfinále do vedení

Sešívaní junioři se v prvním zápase čtvrtfinále ujali vedení v sérii. V domácím utkání s Porubou zvítězili 5:1. Roli favorita potvrdili třemi brankami v úvodní třetině, vítězství pak potvrdili gólem ...

Číst více