Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
26. března 2022

Rozlučkový zápas Jardy Bednáře a Marka Tomici se odehraje 24. srpna v Edenu!

Hokejová rozlučka Jardy Bednáře a Marka Tomici, která se měla původně uskutečnit na konci minulého roku, ale byla vzhledem k epidemiologickým opatřením odložena, se odehraje na konci léta. Hokejové osobnosti se sejdou v Edenu ve středu 24.8. od 18:00. Všechny dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.



„Chceme s Márou zavzpomínat na úspěšná léta ve Slavii, takže zveme kluky, kteří tu s námi tehdy působili. Proti nám nastoupí výběr hokejových a fotbalových legend, všechno kluci, se kterými jsme hráli nebo se s nimi dobře známe,” přibližuje Jaroslav Bednář.

Oba hráči se podíleli na titulu v roce 2008

Slávistická dvojice na svoji rozlučku pozvala mimo jiné Romana Červenku, Tomáše Vlasáka, Michala Supa, Viktora Ujčíka, Petra Kadlece, Pavla Kolaříka, Martina Ručinského, Petra Nedvěda, Jaroslava Hlinku, Jiřího Zelenku, Petra Tona či Jaroslava Modrého. Dorazí i fotbalové osobnosti jako Vladimír Šmicer, Patrik Berger, Horst Siegl či Jiří Novotný. Kompletní seznam hráčů budeme průběžně zveřejňovat a aktualizovat.

„Myslím si, že by to mohla být povedená show a taková hezká tečka za mojí a Markovou kariérou,” říká Bednář, který loni uzavřel kariéru ve Slavii jako nejlepší střelec klubové historie. Vedle zlaté extraligové medaile z roku 2008 má na svém kontě dva švýcarské tituly, jeden ruský a stříbrnou medaili z mistrovství světa. Přes 100 zápasů odehrál v kanadsko-americké NHL.

Tomica je s 834 starty čtvrtým nejdéle sloužícím slávistou a také on se loni vrátil do Edenu, aby zde uzavřel svoji úspěšnou kariéru, během níž získal mimo jiné dva extraligové tituly se Slavií či zlato z mistrovství světa hráčů do 20 let.

„Věřím, že dorazí do Edenu hodně fanoušků a společně s námi zavzpomínají na úspěšné roky, které jsme tady prožili. Myslím si, že se nám povedlo přivést zajímavá jména a lidi se určitě nebudou nudit,” říká Tomica.

Utkání se bude hrát ve středu 24. srpna od 18:00, cena vstupenky na sezení je 150 Kč, na stání 100 Kč, děti do 140 cm jdou za polovinu. Vstupenky si můžete zakoupit zde. Všechny dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Upozorňujeme, že na toto utkání nejsou v platnosti žádné permanentní ani VIP karty.



Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více