Béčko mladšího dorostu si bez problémů poradilo s Berounem
Branky a nahrávky: 5. Novák (Hrstka, Pechar), 13. Petr Horáček (Hrstka), 20. Novák (Petr Horáček, Kvasnička), 21. Staněk (F. Černý, Brummel), 22. Burda (Kvasnička, E. Černý), 33. Kvasnička (Burda, E. Černý), 38. Pechar (Brummel), 47. Kvasnička (F. Černý, Brummel). Vyloučení: 4:2. Využití: 2:0. Střely na branku: 53:11. Průběh utkání: 8:0.
Sestavy
Slavia "B"
Janura (41. Hřebíček) – Stejskal, Petr Horáček, M. Bartoš, Krasanovský, Pechar, Palát, Bruk – F. Černý, Hrstka, E. Černý, Burda, Staněk, Brummel, Novák, Kvasnička, Lapko
Beroun
Yildirim (32. Patrik Horáček) – J. Bartoš, Brotánek, Grim, Let, Mužík, Straka – Andruščenko, Borodenko, Chudoba, Kotočikov, Kubas, Ondráček, Rynda, Scafari, Dragoun
Celý zápas byli slávisté lepším celkem, což se výrazně projevilo i v konečném skóre. Sešívaní nakonec nasázeli osm branek a to ještě několik slibných příležitostí nedokázali proměnit.
Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň
Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...
Číst víceDo extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté
Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička
Číst víceV Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček
Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...
Číst vícePřikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se
Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...
Číst více