14. září
Zlín Slavia
17:30
18. září
Slavia Přerov
18:00
VSTUPENKY
Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
20. srpna 2024

Příprava v Edenu: Slavia přivítá dva německé týmy a Pardubice B

První přípravné zápasy mají slávisté již za sebou, na turnaji v Pardubicích se ještě s širokým kádrem představili proti Jihlavě a slovenské Dubnici. Nyní už budou ladit formu a optimální složení na sezonu a začínají ve čtvrtek 22.8. v Edenu proti Selbu.

Proti účastníkovi německé DEL 2 odehrají slávisté v rámci letošní přípravy první zápas před svými fanoušky. Svěřenci trenéra Tottera se už představí ve složení, které by se pomalu mělo blížit tomu, v němž vstoupí o necelý měsíc později do Maxa ligy.

Utkání můžete sledovat živě ZDE

Před dalšími domácími přípravnými zápasy, které jsou v plánu v září, čeká sešívané utkání na ledě extraligového Kladna a turnaj v Německu. Ten se měl původně konat v Deggendorfu, ale kvůli problémům s ledem v tamní hale bude patrně přesunut do Selbu.

V Edenu se pak slávisté představí 4. září proti Pardubicím B a přípravu uzavřou o dva dny později s německým Lipskem. Všechny domácí zápasy startují v 17:30.

Vstupné na domácí přípravné zápasy je 100 Kč, permanentkáři mají po předložení karty nebo QR kódu 50% slevu. Děti do 140 cm jdou zdarma. Prodej probíhá u hlavního vstupu do zimního stadionu.

Nový ročník Maxa ligy startuje 14. září zápasem na ledě Zlína, první domácí duel je na programu ve středu 18. září proti Přerovu.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 13.9.2024

Věřil jsem, že místo v týmu vybojuju. Přijmu roli, kterou mi trenéři nastaví, říká Smola

Ke Slavii se připojil až na startu přípravy na ledě, ale během měsíce dokázal přesvědčit trenéry, že si místo v kádru zaslouží. Dvaadvacetiletý útočník Jan Smola se tak může chystat na svoji soutěžní ...

Číst více
A-TÝM 12.9.2024

Přidejte si kalendář zápasů Slavie do svého mobilu či PC

Přidejte si náš kalendář do mobilu či PC a nenechte si ujít žádný zápas. Díky automatickým aktualizacím se případné změny v termínové listině projeví i na vašem zařízení.

Číst více
A-TÝM 12.9.2024

Smola a Slavíček v přípravě zaujali. Oba podepsali smlouvy se Slavií

Dvaadvacetiletý Jan Smola a o dva roky mladší Šimon Slavíček podepsali smlouvy v Edenu. Oba útočníci svými výkony v průběhu přípravy zaujali trenéry a budou i nadále součástí slávistického kádru.

Číst více
ROZHOVORY 11.9.2024

V Edenu chci atmosféru jako v závěru předešlé sezóny, přeje si Totter

K lepším výsledkům má Slavii pomoci i oproti loňsku rozšířený realizační tým. „Jsem mile překvapen, jak mají hokej rádi a kolik jsou toho schopni obětovat pro tým,” chválí své kolegy hlavní kouč Aleš ...

Číst více
×
Dnes v 18:00 | Dor.
HC Slavia Praha
HC Rytíři Kladno
×
Dnes v 17:30 | Jun.
Mountfield HK
HC Slavia Praha