Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
9. března 2020

Shrnutí mládeže: Dorostenci započali vítěznou sérii

První kompletní březnový víkend je minulostí a my se znovu můžeme podívat, jak se vedlo sešívaným mládežníkům. Junioři zakončili sezonu dvěma porážkami v DHL Superpoháru. Naopak dorostenci nadále bojují o lepší postavení do již zajištěného play-off.

Junioři

Nepříliš úspěšné zakončení ročníku mají za sebou junioři. Nejprve slávisté marně vzdorovali ve čtvrtečním derby Spartě. Více v reportáži zde. Závěrečný duel pak sehráli junioři s karlovarskou Energií, které taktéž podlehli. Více o utkání naleznete zde.

K průběhu celé sezony se pak vyjádřili také asistent trenéra Vebera Pavel Kolařík a kapitán juniorského týmu Slavie Martin Petrák. Jejich ohlasy a hodnocení celého ročníku si můžete přečíst zde.

Dorost

Slávističtí dorostenci se ve čtvrtek představili na domácím ledě. Dorost se popasoval s Havířovem. Vyrovnaný duel rozhodlo až prodloužení, ve kterém rozhodl Mikuláš Skoupý. Více o utkání najdete v reportáži zde. Vítězství zhodnotil v rozhovoru také obránce Dominik Palát, který se podílel na všech vstřelených brankách svého celku.

V sobotu pokračovali sešívaní dorostenci ve vítězném tažení a v důležitém zápase o lepší postavení v tabulce před play-off přehráli svěřenci trenéra Slížka zlínské Berany. Více o utkání najdete zde.

9. třída

Sobotní duel deváťáků na ledě druhé Plzně nedopadl podle představ. Svěřenci trenéra Macka ztratili kontakt v první a druhé třetině. Za nepříznivého stavu dokázali ve třetí části alespoň mírnit prohru se západočeským celkem Radek Tomas a Václav Hřídel. Devátá třída je po tomto víkendu na pátém místě.

6. třída

Šestka měla před sebou těžký úkol. Na ledě Spartaku Žebrák ale šesťáci nepodali vůbec špatný výkon. Na vítězství to ale nestačilo. Žebrák zásluhou povedené prostřední třetiny dokázal naklonit zápas na svou stranu, přestože svěřenci trenéra Kucharčíka v závěru mohutně dotahovali. Prohru 6:7 mírnil dvěma zásahy také Matěj Chylík, který se proti dominantnímu týmu tabulky prosadil i v prvním vzájemném střetnutí. Šestá třída Slavie je v pořadí stále šestá.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více